MTI Educational day, Athens 2024.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την παραλαβή του 76ου βραβείου Emmy® για Μηχανική, Επιστήμη & Τεχνολογία (76th Engineering, Science & Technology Emmy® Award), η MTI ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα διοργανώσει μια εκπαιδευτική εκδήλωση στην αίθουσα σεμιναρίων της AmyDV, του μακροχρόνιου συνεργάτη της, καθώς το 2024 σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της συνεργασίας τους.

Στην εκδήλωση αυτή, μια ομάδα επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί απευθείας με την MTI Film και να γνωρίσει από κοντά τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει.

Η MTI Film είναι γνωστή για την παραγωγή κορυφαίων λογισμικών, όπως το Cortex και το DRS™Nova, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε παραγωγές, post-production, film restoration και remastering. Με τη βοήθεια του MTai, μια σειρά εργαλείων δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης, όπως το FrameConvert για μετατροπή ρυθμού καρέ και το FrameGen για αντικατάσταση καρέ, παρέχουν ένα δοκιμασμένο σύνολο εργαλείων που ενισχύουν τις δυνατότητες του λογισμικού.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στην εκδήλωση την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου στα Βριλήσσια, για να μοιραστούμε μαζί σας τις τελευταίες καινοτομίες και να συζητήσουμε πώς οι λύσεις της MTI μπορούν να συμβάλουν στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με email στο dvsales@amy.gr ή τηλεφωνικά στο 2106133000 εσ.5, κα Καφτάνη Κατερίνα ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στη σελίδα https://www.amydv.gr/2024/10/04/mti-educationl-day/#ContactForm-1 .